SV Delden en SVO Twickel zijn verenigingen waar veel gebeurt en veel wordt georganiseerd. Ook dit jaar doen we weer mee met de Grote Club Actie. Vorig jaar heeft de actie een recordbedrag van € 2.500,- euro voor onze clubkas opgeleverd! Dat bedrag gaan we dit jaar evenaren!
Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.00,-.
Aan alle leden van SV Delden en SVO Twickel de taak loten te verkopen in hun directe omgeving. Vanaf zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020.

Vanwege het Corona-virus heeft SV Delden besloten dat alleen basisscholieren (Kabouters t/m JO12) langs de deuren gaan. Oudere jeugdleden vanaf 13 jaar gaan online of binnen hun familiekring aan de slag.

De bekende boekjes hebben nu ook een QR code om nog makkelijker en veilig loten te bestellen. Mocht u niet thuis zijn of er komt de komende dagen toevallig niemand van onze club bij u langs, geen probleem, ga dan naar https://clubactie.nl/lot/sv-delden-en-svo-twickel/50525 en koop veilig en online een lot bij ons. Selecteer op die pagina het aantal loten dat u wilt kopen en vul alle verplichte velden (*) in.

Superloten
Senioren teams kunnen er voor kiezen om als team een superlot kopen. Met een Superlot t.w.v. € 150,- koop je 50 loten ineens. Dit is dus direct € 120,- voor onze clubkas! Daarbij maakt SV Delden / SVO Twickel kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-