Beste bezoekers,

SV Delden is, in samenwerking met meerdere Deldense sportverenigingen, bezig met de bouw van een prachtig nieuw sportcomplex. Daarom zijn we nu tijdelijk gehuisvest in een noodvoorziening. Dit houdt in dat we met beperkte ruimte en middelen moeten werken. Daarnaast hebben we helaas nog steeds te maken met Corona. Evenals andere sportverenigingen heeft ook SV Delden een aantal richtlijnen opgesteld om verspreiding van het virus te voorkomen. Hieronder vindt u de belangrijkste basisregels en richtlijnen.

BASISREGELS

• Gebruik je gezonde verstand en houd je aan de regels van het RIVM en de overheid. Vermijd drukte, schud geen handen, nies en hoest in je elleboog, blijf thuis bij klachten, was vaak je handen.

• Maak gebruik van de op diverse plaatsen aanwezige desinfectiemiddelen.

• 18 jaar en ouder---> Houd 1,5 meter afstand, zowel binnen als buiten.

• Volg de looprichtingen op het sportpark, bij kleedkamers en douches en in de kantine.

KLEEDKAMERS

• Iedereen die niet in de kleedkamer hoeft te zijn mag de kleed- en doucheruimte niet betreden

• Kom bij voorkeur gekleed in wedstrijdtenue of kleed gefaseerd om

• Jeugdteams onder 18 jaar kunnen gezamenlijk in een kleedkamer

• Seniorenteams dienen rekening te houden met de 1,5 mtr, dus maximaal 6 spelers per kleedkamer:

Waar mogelijk krijgen de seniorenteams 2 kleedkamers toegewezen

• Vanwege de beperkte doucheruimte is er kans op wachttijd, houd de 1,5 mtr in acht

WEDSTRIJDEN

• Schud geen handen (o.a. bij toss, voor de aftrap en einde wedstrijd).

• Wedstrijdbespreking + rust op het veld (Vanwege beperkte beschikbaarheid kleedruimte), wijzigingen hierin in overleg met leider van SV Delden

• Reservespelers en teamofficials boven de 17 jaar in dug-out---> houd 1,5 mtr afstand.

KANTINE

• Vul bij gebruik van de kantine het registratieformulier in of doe dit online (zie SV Delden site)

• Betaal bij voorkeur met PIN

• Laat bij voorkeur 1 persoon van het elftal de bestelling doen.

• Er zijn vaste zitplaatsen in de kantine op 1,5 mtr. onderlinge afstand.

• Met tafels en stoelen mag niet worden geschoven.

• Beperkt assortiment.

Bij (mogelijke) besmettingen bepaalt het SV Delden bestuur de te nemen maatregelen. Dit gaat te allen tijde in nauw overleg met GGD en eventuele andere overheidsinstanties. Deze maatregelen moeten altijd opgevolgd worden.

Het bestuur van SV Delden verzoekt iedereen zich te houden aan de regels. Wij zijn ons ervan bewust dat de hele situatie verre van ideaal is, maar alleen samen kunnen we dit virus bedwingen.