Vanwege de maatregelen tot tenminste 1 juni gaat dit evenement niet door. Er wordt nog onderzocht of een nieuwe datum mogelijk is. Indien een nieuwe datum bekend is zal dat gecommuniceerd worden.

Op donderdag 14 mei komt het Rabo FIFA-toernooi naar Delden! De jeugd van Rood Zwart en SV Delden worden uitgedaagd. Niet op het veld, maar op het scherm met een FIFA-toernooi op de PS4!

Het Rabo FIFA-toernooi vindt plaats in de kantine van Rood Zwart. Bryan Hessing (eSpeler van Heracles Almelo) is erbij om jou te supporten (onder voorbehoud).

Programma FIFA-toernooi:
15.00 uur ontvangst bij Rood Zwart
15.15 uur start toernooi
18.00 uur einde toernooi
Tussendoor is er alle tijd voor een hapje en drankje.
Het toernooi en de prijzen

Het toernooi wordt gespeeld met acht poules van vier personen, de eerste twee personen van elke poule gaan door naar de achtste finales.

Deze winnaars strijden vervolgens voor drie gave prijzen:
De hoofdprijs: Een Full HD TV
De tweede prijs: Controller van de Playstation
De derde prijs: FIFA punten
De winnaar plaatst zich daarnaast voor de Finale van Fields of Talent en de nummer 1, 2 en 3 ontvangen daarnaast een speciale Heracles Almelo FUT-card.

Voor wie?

Deze Rabo FIFA-toernooi toernooi is voor jeugdspelers van Rood Zwart en SV Delden. Van beide clubs kunnen 16 jeugdspelers (10 t/m 16 jaar) deelnemen.

Aanmelden
Aanmelden kan nú via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld je naam, leeftijd en clubnaam. Wees er snel bij, want er is maar plek voor 32 deelnemers! En vergeet vooral niet je clubshirt tijdens het FIFA-toernooi aan te trekken!