Op zaterdag 1 februari houdt SV Delden in sportzaal Raesfelt een kennismakingstraining voor jongens en meisjes die graag eens willen zien hoe gaaf voetbal is. Er zit vast een vriendje of vriendinnetje uit jouw klas bij de kinderen die al wekelijks met allerlei voetbalspelletjes meedoen. Kom dus ook een kijkje nemen, of nog leuker, doe meteen mee! Kun je 1 februari niet, geen probleem, iedere zaterdag kun je gewoon meteen meedoen.

- Wanneer: zaterdag 1 februari
- Wie: kabouters (tussen 3 en 6 jaar)
- Hoe laat:  9:00 – 11:00
- Locatie: sportzaal Raesfelt