Feestelijke afsluiting seizoen

zondag 19 mei 2019 - 12:00 uur

Feestelijke afsluiting bij de laatste thuiswedstrijd van het eerste elftal, met muziek, eten en en drinken en een springkussen voor de kids.

Op zondagmiddag 19 mei speelt het eerste elftal zijn laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Vooraf spelen ook andere seniorenelftallen en het vrouwenelftal hun laatste thuiswedstrijd.

We willen er ook dit jaar weer een mooi feestje van maken. Er is muziek, een groot terras met eten en drinken en een springkussen voor de kids.

Voor het eten (shoarma compleet met broodjes, salade, aardappeltjes en sausjes) moet je je van tevoren opgeven en er wordt een bijdrage van €7,50 gevraagd. Er is ook een kindermenu (patat met snack en een ijsje) voor €2,50.

Opgeven en betalen kan tot 6 mei bij Janny Lutke Willink, 06-20556246. Voetballende senioren kunnen zich ook bij hun leider opgeven.

Locatie Sportpark De Mors
Contact Janny Lutke Willink