SV Delden 1 kent een vliegende start in de Vijfde Klasse B. Het eerste duel werd in eigen huis al gewonnen van Bredevoort en op zondag 1 oktober werd ook afgerekend met Hoeve Vooruit: 0-2.

SV Delden kwam prima uit de starblokken in St. Isidorushoeve en stichtte al vroeg gevaar. In de 10e minuut was het raak na een prima aanval waarin Scott Wold de bal goed aflegde op Robin Schutte. Laatst genoemde rondde vervolgens fraai af. Vlak daarna leek SV Delden ook op 0-2 te komen, maar het doelpunt van Sven Wold werd afgevlagd voor buitenspel. Hoeve kroop in het vervolg van de eerste helft iets uit de schulp en kwam na 25 minuten spelen bijna langszij. Een vrije trap ging tot opluchting van SV Delden echter net voorlangs. Even later moest doelman Ivo Otten ingrijpen na een scrimmage voor het doel. De ploegen leken te gaan rusten met een 0-1 stand, maar vlak voor de pauze wist SV Delden de score te verdubbelen. Een voorzet van Joost Hendrikse werd goed doorgekopt door Sven Wold waarna Erwin Morsink de bal tegen de touwen kon koppen: 0-2.

Na de pauze probeerde Hoeve wel wat terug te doen, maar veel verder dan een gevaarlijk moment in de 67e minuut kwam de thuisploeg niet. SV Delden kreeg via de ingevallen Hugo Renssen nog een goede kans op de 0-3, maar zijn schot werd gekeerd door de doelman van Hoeve. Ook Ivo Otten moest nog een keer in actie komen. Hij haalde een gevaarlijke vrije bal net voor de doellijn weg. Eindstand: 0-2.