SV Delden 1 heeft op Tweede Paasdag een punt gepakt in het duel met buurman Bentelo. Op sportpark De Pol werd het 3-3. Halverwege stond de ploeg van interim-trainer Marco Dijkman nog met 1-2 voor. De Deldense doelpunten werden gemaakt door Sven Wold en Joost Hendrikse (2x).

De Deldenaren begonnen prima tegen Bentelo en kregen in de beginfase wat mogelijkheden om de score te openen. Toch was het de thuisploeg die in de 28e minuut de 1-0 op het scorebord bracht. Lang keken de bezoekers niet tegen de achterstand aan. In de 36e minuut tekende Sven Wold voor de gelijkmaker. Nog voor de pauze kwamen de blauw-gelen op voorsprong via Joost Hendrikse.

Ook in de tweede helft kwam SV Delden goed uit de startblokken. Joost Hendrikse leek met zijn tweede treffer de wedstrijd te beslissen in de 51e minuut. Bentelo gaf zich echter niet gewonnen en vond na ruim een uur de aansluitingstreffer. Tien minuten voor het einde viel ook de 3-3. Geen van beide teams was hierna nog bij machte om de overwinning over de streep te trekken. Eindstand: 3-3.