SV Delden 1 heeft op zondag 9 april een knappe 3-1 zege geboekt op GSV ’63. Halverwege stonden de ploegen nog op 0-0, maar na de pauze kwam hier snel verandering in. De ploeg van interim-trainer Marco Dijkman opende de score vlak na rust en besliste het duel met twee snelle treffers halverwege de tweede helft. Door de zege heeft SV Delden de laatste plaats overgedragen aan Haaksbergen.

In de eerste helft waren de ploegen goed aan elkaar gewaagd. SV Delden kreeg via Sven Wold en Christian Vreriks wel een aantal kansen, maar een doelpunt viel niet. Na de pauze nam SV Delden het initiatief en legde het een aantal mooie aanvallen op de mat. Het overwicht werd na vijf minuten beloond met een treffer van Christian Vreriks. Een kwartier later was het opnieuw raak. Vreriks maakte zich knap vrij en krulde de bal fraai over de keeper precies in de verre rechterkruising.

Vijf minuten later gooiden de blauw-gelen het duel in het slot. Roy Spoolder was het eindstation van een aanval over veel schijven en de jarige job rondde goed af: 3-0. GSV ’63 kreeg een kwartier voor tijd een strafschop en deed zodoende nog iets terug: 3-1. Het slotoffensief bracht SV Delden echter niet meer aan het wankelen.