SV Delden 1 heeft de vervelende smaak van de drie verloren bekerduels op zondag volledig weggespoeld. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis won op Sportpak De Mors met maar liefst 6-2 van Haaksbergen. Bij rust stonden de blauw-gelen al met 2-1 voor. De grote man aan Deldense kant was Sven Wold. De jonge aanvaller tekende voor de eerste vier doelpunten van Delden.

SV Delden begon voorzichtig aan de wedstrijd en liet het initiatief in de beginfase aan de bezoekers. Haaksbergen kwam na 5 minuten spelen ook al op 0-1. Halverwege de eerste helft kwam de thuisploeg wat beter in haar spel en werden ook de eerste kansen gecreëerd. Net voor het half uur was het raak door Sven Wold: 1-1. De jonge aanvaller was een paar minuten later opnieuw trefzeker en zorgde zo voor de 2-1 ruststand.

Na de pauze kwam Delden goed uit de startblokken. Toch waren het de bezoekers die scoorden. Vlak na de 2-2 zorgde Wold alweer bijna voor de voorsprong, maar zijn inzet eindigde op de lat. Ook Coen Witteveen kreeg in de 53e minuut een goede kans om de marge te herstellen. Het leidde niet tot een treffer.

In de 70e minuut was het wel raak door Sven Wold, die daarmee zijn hattrick completeerde. Vijf minuten later kreeg SV Delden een penalty die eveneens door Wold werd verzilverd: 4-2. Vlak voor het einde zorgde Coen Witteveen voor de volgende Deldense treffer en in blessuretijd bepaalde Hugo Renssen de eindstand op 6-2.