SV Delden 1 heeft zondag 3 april niet kunnen stunten tegen de nummer twee BSC Unisson. Op sportpark De Mors werd het 1-3 in het voordeel van de ploeg uit Boekelo. Halverwege keek SV Delden tegen een 0-1 achterstand aan. Na de pauze liepen de bezoekers verder uit naar 0-3. Pas vlak voor tijd deed SV Delden via Timo Gerritsjans iets terug. Eindstand: 1-3.

SV Delden kende een dramatische start van het duel. Al in de tweede minuut werd er niet goed gedekt bij een corner en kon een speler van Unisson de 0-1 tegen de touwen koppen. Ook in het vervolg van de eerste helft waren de gasten de bovenliggende partij en kwamen er mogelijkheden om verder weg te lopen. Pas in het laatste gedeelte kwam SV Delden iets beter in de wedstrijd en kreeg de ploeg van Harold Oude Veldhuis ook enkele kansen op de gelijkmaker. De beste was voor de jeugdspeler Robin Schutte, maar hij zag zijn inzet net voor de pauze naast gaan. Ruststand: 0-1.

Vlak na de pauze kwam BSC Unisson op 0-2. Opnieuw werd er raakgekopt uit een corner. SV Delden probeerde hierna wel iets terug te doen, maar veel leverde dit niet op. De gasten hielden de controle en konden een kwartier voor tijd uitlopen na 0-3. In de 85e minuut redde SV Delden via Timo Gerritsjans de eer. Hij schoot een voorzet goed binnen. Eindstand: 1-3.