klik hier voor een foto-impressie van de scheidsrechtersbijeenkomst in juni 2016

Contact-informatie

• Verhindering
    • Bij verhindering graag rechtstreeks contact opnemen met Freddy van de Kolk of Gerard Dijk – klik hier.
  • Vragen of klachten
    • Bij vragen of klachten graag contact opnemen met de scheidsrechterscommissie – klik hier.
  • Telefoonnummers scheidsrechters
    • Telefoonnummers van scheidsrechters zijn op te vragen bij de scheidsrechterscommissie – klik hier.
  • Overig
    • Clubgebouw SV Delden: 074-3762598
    • Algemene contact-informatie: zie club-info – klik hier.

Afgelastingen

• Algehele afgelasting
    • Bij algehele afgelasting is fluiten niet nodig; we gaan er van uit dat jullie dit via Teletekst of via de KNVB-website vernemen.
    • Uitzondering hierop vormen eventuele schaduwwedstrijden; deze gaan mogelijk wél door bij algehele afgelasting (en dan ook enkel en alleen bij algehele afgelasting, d.w.z. niet bij lokale afgelasting).
  • Lokale afgelasting
    • Bij lokale afgelasting krijgen jullie bericht, van de (jeugd)wedstrijdsecretaris of van de consul.

Informatie algemeen

Activiteiten scheidsrechters