Ondersteund door de KNVB campagne #volgjevoeten trapte SV Delden zaterdagmorgen af voor een eerste vrienden- en vriendinnen ochtend.Het was een super gezellige ochtend met veel nieuwe gezichten bij de Kabouters en Welpen.

Verdeeld over de ochtend speelden op het hoofdveld teams uit JO8, JO9, JO10 en JO11 hun thuiswedstrijden. Op het Welpen en Kabouterveld trapten om 9:00 uur de JO7-1 af met een wedstrijd tegen BVV Borne. Daarna volgde er een training voor de jongere voetballers met aan het eind een waterballonnengevecht met de trainers.

Wil je jouw zoon of dochter kennis laten maken met voetbal? Bij SV Delden kun je iedere zaterdag om 10:00 uur een kijkje nemen of meteen meedoen. Het is een training vol voetbalplezier, bedoeld om nieuwe jongens en meisjes én hun ouders op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met voetbal bij SV Delden.

Kom gewoon eens langs!