Met de campagne 'Volg je voeten' ondersteunt de KNVB ook voetbalclub SV Delden om kinderen en hun ouders kennis te laten maken met voetbal en het verenigingsleven (zie ook: https://www.knvb.nl/doe-mee/volg-je-voeten/informatie-voor-ouders).

'Volg je voeten' is een uitnodiging aan elke jongen en elk meisje om te ontdekken wat voetbal bij SV Delden allemaal kan brengen. Voetbal zorgt voor vriendschappen voor het leven, staat voor plezier maken met vrienden en vriendinnen, geeft je zelfvertrouwen en laat je groeien. Met de bal aan de voet op weg naar een nieuw avontuur. Volg je voeten en ga voetballen!

Vrienden en vriendinnendag Kabouters en Welpen

Wil je jouw zoon of dochter kennis laten maken met voetbal? SV Delden organiseert met ondersteuning van de KNVB op zaterdag 21 april van 9:00 – 11:30 uur speciaal voor 3 en 4 jarigen (Kabouters) én 5 en 6 jarigen (Welpen) allerlei activiteiten om kinderen kennis te laten maken met voetbal. Het is een ochtend vol voetbalplezier, bedoeld om nieuwe jongens en meisjes én hun ouders op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met voetbal bij SV Delden.

Mocht je deze ochtend niet kunnen, geen probleem, je kunt bij ons ook op andere dagen altijd meteen meedoen. Kom gewoon eens langs!

Medaille en voetbaldiploma

Iedere nieuwe deelnemer bij de Kabouters of Welpen krijgt een stempelkaart. Als je 10 stempels hebt krijg je een mooie voetbalmedaille met diploma. Ook leuk voor de ouders…, leden jonger dan 7 jaar zijn gratis lid.