Het SV Delden 5 team heeft een nieuw tenue dankzij Topscorer sponsor autobedrijf De Vossenbrink. Hiermee slaat autobedrijf De Vossenbrink een dubbelslag bij SV Delden omdat zij ook Businessclub lid zijn.

Het vijfde team van SV Delden is bij uitstek het prijzenwinnende team van SV Delden. Al jaren zorgt dit team ervoor dat de nodige prijzen en bekers meegenomen worden naar Sportpark De Mors. Wat dat betreft is de vergelijking perfect. Zowel team als sponsor leveren een continue kwaliteit en gaan voor het hoogst haalbare.

Zondagochtend 1 oktober is het team voor de foto’s langs autobedrijf De Vossenbrink geweest om in de nieuwe tenue’s op de foto te gaan. Uit handen van leider Wim ter Keurs kregen Robert en Michiel Börgeling een heerlijk bierpakket en van voorzitter Hans van Laarhoven werd een “velgenboeket” in ontvangst genomen.

Het team voelde zich oppermachtig in het nieuwe tenue want de wedstrijd die na de fotoshoot gespeeld moest worden, werd met maar liefst 10-1 gewonnen.