SV Delden 1 heeft zondag 26 maart met 0-0 gelijkgespeeld in en tegen Vosseveld. De Deldenaren kregen voldoende kansen om een doelpunt te maken, maar het geluk was niet aan de zijde van de ploeg van interim-trainer Marco Dijkman. SV Delden blijft ondanks het punt laatste in de Vijfde Klasse B, maar heeft wel een wedstrijd minder gespeeld dan nummer 12 Haaksbergen.

De thuisploeg tekende op zondag voor het eerste wapenfeit uit een corner. SV Delden doelman Twan Eijsink was echter alert en bracht redding. Na tien minuten spelen kreeg Delden een goede kans. De bal ging na een mooie combinatie tussen Timo Gerritsjans en Sven Wold net voor het doel van Vosseveld langs. In het restant van de eerste helft hielden de ploegen elkaar goed in evenwicht zonder heel gevaarlijk te worden. Het slechte veld kwam de aanvallende intenties van de teams ook niet ten goede. Ruststand: 0-0.

Na de pauze probeerde SV Delden de ban te breken en dat lukte bijna via Coen Witteveen. Zijn schot verdween echter net over de lat. Vlak hierna kreeg SV Delden opnieuw de kans om de score te openen, maar de Deldense aanvallers kregen in een scrimmage voor het doel de voet niet tegen de bal. Ook in het vervolg van het tweede bedrijf bleef SV Delden de gevaarlijkste ploeg. De bevrijdende treffer viel echter niet waardoor er genoegen genomen moest worden met een punt.