De wegen van jeugdtrainer en trainingscoördinator Jordy Drenth en SV Delden zullen na afloop van dit seizoen scheiden. Jordy is in 2014 bij SV Delden begonnen als trainer van het toenmalige C1-elftal waarmee hij grote successen vierde: het kampioenschap in zowel de najaarscompetitie als de voorjaarscompetitie en ook het kampioenschap in de bekercompetitie werd binnengehaald.

In de daaropvolgende jaren heeft Jordy het B1-elftal en het D1-elftal getraind en dit seizoen heeft hij de jeugd onder 19 en onder 13 onder zijn hoede. Daarnaast heeft Jordy vorig seizoen in het eerste elftal van SV Delden gespeeld en is hij ook dit seizoen nog actief bij onze lagere senioren.

We wensen Jordy volgend seizoen veel succes bij zijn nieuwe clubs, Hector en De Tukkers, waar hij het 2e elftal respectievelijk JO19-1 zal gaan trainen. Daarnaast wensen we Jordy natuurlijk ook succesvolle laatste maanden toe bij onze eigen jeugdelftallen. Wie weet kan Delden JO19-1 of Delden JO13-1 nog wel voor een sportieve verrassing zorgen tot besluit van vier mooie jaren SV Delden...