Een nieuw seizoen betekent een nieuwe ronde en dus nieuwe kansen! Om goed van start te gaan dit seizoen is afgelopen weekend het jaarlijkse weekend weg van SV Delden dames 1 geweest. Dit jaar hadden Kim, Monique en Marlin de eer om de organisatie op zich te nemen.

Het verzamelen gebeurde zoals altijd op de parkeerplaats bij het clubhuis. Eenmaal aangekomen bleken ook Marcelino van Youfone, Mary J. Blige en de grootste fan van The Rolling Stones mee te gaan. Bestemming dit jaar was de Zuurberg in Holten. Nadat iedereen zijn of haar eigen plekje in de slaapzaal had geclaimd ging de avond van start met een lastige maar zeer gezellige quiz. Het was tot in de vroege uurtjes erg gezellig.

De volgende dag werd gestart met de escaperoom, met lastige puzzels en raadsels. Helaas zijn we niet ontsnapt... we houden het er maar op dat dit met de avond ervoor te maken had. Daarna was het tijd voor een goede plons in de Scheg! Voor velen was een middagdutje daarna een must om zich weer voor te bereiden op een gezellig avondje in Dieka!

Normaal wordt er zondags afgesloten bij de Harlekijn, maar vanwege alle activiteiten in Delden was dat dit jaar niet het geval. Jaap, we komen snel langs! Hulde aan de organisatie en we hopen op een succesvol seizoen met veel toeschouwers aan de lijn, dus graag tot snel!

SV Delden Dames 1