Klik op de foto voor meer foto's

 

Op woensdag 28 maart was er weer een leuke paasactiviteit te doen voor de jongste jeugd tot en met JO-9 bij SV Delden. Om 14.30 uur werden ongeveer 30 kinderen verwacht bij de kantine waar ze eerst werden voorzien van een beker ranja en lekkere versnapering.

Na een korte uitleg, waarin werd vertelt hoe het paasei gekleurd en geknipt moest worden, gingen alle kinderen druk aan het werk. Het knutselwerk was net klaar toen de paashaas binnenkwam. Hij had de hulp nodig van alle kinderen, want hij was net als vorig jaar weer zijn grote blauwe/gele ei kwijt. Dus iedereen de jassen aan, want het regende ondertussen, maar dat mocht de pret niet drukken. Iedereen hielp met zoeken om te kijken waar het ei toch gebleven was.

Onderweg vonden ze allemaal kleine eitjes, maar ja, waar was het grote ei toch? Opeens hoorden we Hero heel hard roepen en kwam hij aanlopen met het grote ei. Gelukkig hij had het gevonden. Nu konden we allemaal naar binnen gaan, waar Hero een leuk prijsje in ontvangt mocht nemen van de paashaas.

Rond 16.00 uur was het afgelopen en de kinderen namen hun knutselwerkje en eitjes mee naar huis om ze thuis lekker op te eten. Ook dit jaar was het weer geslaagd, mede door enkele vrijwilligers. Bedankt iedereen en hele fijne Paasdagen gewenst.

 

Silvia Dijkman-Podde